Terug naar BOVEN!

Seniorentheater De Rimpel

Een mens is nooit te oud om te spelen!


Simpel de Rimpel

#1 'De Bostulp' - Voor een groter beeld, beweeg de aanwijzer over het afspelende filmpje en klik op het vierkantje dat rechtsonder verschijnt.


#2 'Wie is hier de baas?!' - Voor een groter beeld, beweeg de aanwijzer over het afspelende filmpje en klik op het vierkantje dat rechtsonder verschijnt.


#3 'Burgerwacht' - Voor een groter beeld, beweeg de aanwijzer over het afspelende filmpje en klik op het vierkantje dat rechtsonder verschijnt.


#4 'Wat ruik ik?' - Voor een groter beeld, beweeg de aanwijzer over het afspelende filmpje en klik op het vierkantje dat rechtsonder verschijnt.


#5 'Kippenkunstjes' - Voor een groter beeld, beweeg de aanwijzer over het afspelende filmpje en klik op het vierkantje dat rechtsonder verschijnt.


#6 'It Húske Projekt' (het wc-project) - Voor een groter beeld, beweeg de aanwijzer over het afspelende filmpje en klik op het vierkantje dat rechtsonder verschijnt.


#7 'De Demonstratie' - Voor een groter beeld, beweeg de aanwijzer over het afspelende filmpje en klik op het vierkantje dat rechtsonder verschijnt.


#8 'Tine in beweging' - Voor een groter beeld, beweeg de aanwijzer over het afspelende filmpje en klik op het vierkantje dat rechtsonder verschijnt.


#9 'De Post' - Voor een groter beeld, beweeg de aanwijzer over het afspelende filmpje en klik op het vierkantje dat rechtsonder verschijnt.


#10 'De Vlek' - Voor een groter beeld, beweeg de aanwijzer over het afspelende filmpje en klik op het vierkantje dat rechtsonder verschijnt.


#11 'The Big 5' - Voor een groter beeld, beweeg de aanwijzer over het afspelende filmpje en klik op het vierkantje dat rechtsonder verschijnt.

 

De serie 'Simpel de Rimpel'

Een grappige serie van tien (maar het werden er elf) absurdistische eenakters tijdens coronatijd, in het thema: ouderen, eenzaamheid, verveling, lockdown, corona.

Bedacht en gespeeld door leden van De Rimpel, onder regie van Acta.

Mogelijk gemaakt door RCOAK, Fonds Sluyterman van Loo en Fonds ZonMW.