Terug naar BOVEN!

Seniorentheater De Rimpel

Een mens is nooit te oud om te spelen!


Simpel de Rimpel

#1 'De Bostulp' - Voor een groter beeld, beweeg de aanwijzer over het afspelende filmpje en klik op het vierkantje dat rechtsonder verschijnt.


#2 'Wie is hier de baas?!' - Voor een groter beeld, beweeg de aanwijzer over het afspelende filmpje en klik op het vierkantje dat rechtsonder verschijnt.


#3 'Burgerwacht' - Voor een groter beeld, beweeg de aanwijzer over het afspelende filmpje en klik op het vierkantje dat rechtsonder verschijnt.


#4 'Wat ruik ik?' - Voor een groter beeld, beweeg de aanwijzer over het afspelende filmpje en klik op het vierkantje dat rechtsonder verschijnt.


#5 'Kippenkunstjes' - Voor een groter beeld, beweeg de aanwijzer over het afspelende filmpje en klik op het vierkantje dat rechtsonder verschijnt.


#6 'It Húske Projekt' (het wc-project) - Voor een groter beeld, beweeg de aanwijzer over het afspelende filmpje en klik op het vierkantje dat rechtsonder verschijnt.


#7 'De Demonstratie' - Voor een groter beeld, beweeg de aanwijzer over het afspelende filmpje en klik op het vierkantje dat rechtsonder verschijnt.


#8 'Tine in beweging' - Voor een groter beeld, beweeg de aanwijzer over het afspelende filmpje en klik op het vierkantje dat rechtsonder verschijnt.


#9 'De Post' - Voor een groter beeld, beweeg de aanwijzer over het afspelende filmpje en klik op het vierkantje dat rechtsonder verschijnt.


#10 'De Vlek' - Voor een groter beeld, beweeg de aanwijzer over het afspelende filmpje en klik op het vierkantje dat rechtsonder verschijnt.


#11 'The Big 5' - Voor een groter beeld, beweeg de aanwijzer over het afspelende filmpje en klik op het vierkantje dat rechtsonder verschijnt.


 

Een serie grappige, absurdistische eenakters tijdens coronatijd, in het thema: ouderen, eenzaamheid, verveling, lockdown, corona.

Bedacht en gespeeld door leden van De Rimpel, onder regie van Acta.

Mogelijk gemaakt door RCOAK, Fonds Sluyterman van Loo en Fonds ZonMW.